Despre mine


Despre mine

Numele meu este Alex Spataru, ca specializare sunt Front-End Developer cu experienta de peste 8 ani. Limbajul HTML l-am descoperit in clasa a 12 a, pe cand eram la ora de TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor) iar la 2 saptamani de atunci imi ajutam profesorul sa rezolve problemele pe care le intampinau colegii mei in a scrie pagini in HTML. In noiembrie 2009 am facut primul meu site in HTML folosind un telefon si un editor text.

Pregatire in domeniu

Pe langa nenumaratele cursuri online (gratuite sau cu plata, acreditate sau nu), am urmat un curs de Grafica publicitara si webdesign, curs ce s-a desfasurat pe o perioada de 3 ani. Dupa acest curs am mai realizat inca un curs de Design pagini web de 50 ore cu care am reusit si sa imi obtin diploma necesara deschiderii unei persoane fizice autorizate (PFA). Pentru ca am considerat ca nu este de ajuns, in primavara anului 2016 am urmat si un curs de PHP / MySql.

Experienta profesionala

Primul meu "client" a fost un ONG din Polonia, ONG in cadrul caruia am facut voluntariat in perioada octombrie 2010 - iulie 2011. Primul proiect a fost un website simplu, neadministrabil, ne-responsive (nu stiu cate website-uri erau responsive la acea vreme), cu o galerie foto si un formular de contact (pe langa text).
In 2012 m-am angajat ca si Operator introducere date la o firma din Braila, unde am lucrat 4 luni la promovarea, editarea si intretinerea unui magazin online. De precizat ca in acea vreme faceam cursul de design grafic si publicitar. La inceputul anului 2013 am inceput un parteneriat cu un prieten din Cluj, eu ma ocupam de partea de Front-End, el se ocupa de BackEnd.
In octombrie 2013 m-am mutat in Bucuresti unde activez ca freelancer (PFA).

Contact

  • Telefon:+40 740 416 071
  • Email: contact@alexspataru.com
  • Website: alexspataru.com / alexspataru.site

Limbi cunoscute

Engleza
80% Complete
Franceza
30% Complete
Poloneza
10% Complete

Abilitati

HTML5
95% Complete
CSS3
90% Complete
JavaScript/jQuery
70% Complete
PHP
80% Complete
WordPress
90% Complete