Servicii Web Desing


Realizare site de prezentare

Site de prezentare

Site de prezentare este cel mai accesibil pachet de servicii web design si este destinat celor care doresc un website simplu, neadministrabil dar care sa le asigure prezenta online. Desi pretul pachetului de servicii incepe de la 800 lei, site-urile realizate sunt responsive, vin cu optimizare on page seo astfel incat sa fie bine vazute de Google. De asemenea, la cererea clientului, se poate face conexiunea cu Google Analytics, in mod gratuit in asa fel incat activitatea ultilizatorilor pe website sa fie usor de urmarit.


Pret estimativ: 800 ron
Avans: 50 %
Durata: 5 zile
Pagini: 1 - 10
Administrabil: Nu
Imagini premium: 1 - 5

Site administrabil

Prin site administrabil se intelege un website ce are panou de administrare si in care beneficiarul are posibilitatea de a modifica continutul fara a avea nevoie de cunostinte avansate in materie de web design. Pretul pachetului de servicii incepe de la 1200 lei, site-urile realizate sunt responsive, vin cu optimizare on page seo astfel incat sa fie bine vazute de Google. De asemenea, la cererea clientului, se poate face conexiunea cu Google Analytics, in mod gratuit in asa fel incat activitate ultilizatorilor pe website sa fie usor de urmarit. In cele mai multe cazuri platforma folosita este WordPress, platforma extrem de prietenoasa si usor de utilizat.


Pret estimativ: 1200 ron
Avans: 50 %
Durata: 7 zile
Pagini: 1 - 10
Administrabil: Da
Imagini premium: 1 - 7
Realizare site administrabil
Realizare site de prezentare

Catalog de prezentare

Principala diferenta dintre catalogului de produse si magazinul online este usurinta cu care poate fi administrat atat pe partea de comenzi cat si pe partea de introducere/modificare produse. Spre deosebire de magazinul online, utilizatorul foloseste un formular de comanda pentru a cere o oferta (sau pentru a cere detalii despre un produs/serviciu) in loc sa plaseze o comanda precum in cazul unui magazin online. O alta diferenta o reprezinta perfomanta serverului, catalogul de produse neavand nevoie de un server la fel de puternic precum un magazin online.


Pret estimativ: 1500 ron
Avans: 50 %
Durata: 5 - 10 zile
Pagini: 1 - 15
Administrabil: Da
Imagini premium: 1 - 10

Magazin Online

Magazinul online este una dintre cele mai puternice unelte disponibile online! Pachetul include crearea si implementarea unui design pe una dintre cele mai performante platforme din domeniu (OpenCart/PrestaShop/WooCommerce). Pe langa platforma si designul in sine se poate realiza si conexiunea cu un provider de plati online, cu cardul, altul decat PayPal, care vine initial cu aceste platforme dar nu e foarte folosit in Romania. De asemenea site-urile create sunt responsive si au optimizare seo.


Pret estimativ: 1500 ron
Avans: 50 %
Durata: 5 - 10 zile
Pagini: 1 - 15
Administrabil: Da
Imagini premium: 1 - 10
Realizare magazin online
servicii Front End development

Servicii front end development

Oferta de servicii front end development include modificari in aplicatii care sunt deja existente pe internet (WordPress/OpenCart/PrestaShop) sau platforme custom, in principiu realizate folosind limbajul de programare PHP si care folosesc HTML / CSS / Javascript pentru Front End. De asemena se pot modifica si platforme de tip MVC care folosesc alte limbaje de programare atata timp cat partea de Front End este generata prin HTML5, CSS3 si/sau Javascript. Este bine de stiut ca proiectele de tip debugging/realizare compatibilitate cross-browser necesita un efort ridicat in cazul in care markup-ul (codul in sine) este realizat neprofesional.

Costul este de 100 lei/ora insa in functie de marimea si de complexitatea proiectului poate suferi modificari. Datorita termenilor de confidentialitate, portofoliul nu cuprinde anumite proiecte la care s-au efectuat modificari de front end.